tag:blogger.com,1999:blog-5881055699991655027.post7687043644207181700..comments2024-02-08T03:14:10.742-05:00Comments on מגלה את אמריקה: פרנץ' טוסט ארוך, דבר נפלא!דפנה י.http://www.blogger.com/profile/12570072369887357798noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5881055699991655027.post-19635702917349509232013-10-06T20:10:29.482-04:002013-10-06T20:10:29.482-04:00אני חושבת שזה קצת שונה מפודינג לחם, כי זה לא יצא מ...אני חושבת שזה קצת שונה מפודינג לחם, כי זה לא יצא מאוד רטוב.<br /><br />ואני חושבת שכולנו יודעים מה זה סיר פלא, אפילו הצעירים שבינינו... :)דפנה י.https://www.blogger.com/profile/12570072369887357798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5881055699991655027.post-72197763296738307132013-10-03T04:20:20.200-04:002013-10-03T04:20:20.200-04:00ממש מזכיר לי "ארוחת- בוקר -לחם -שאריות" ...ממש מזכיר לי "ארוחת- בוקר -לחם -שאריות" שהיינו מתעוררים אליה כילדים בשבתות בבוקר בברזיל. אמא שלי (היא מרומניה, אבל פולניה לעניין "לא זורקים אוכל") היתה אופה את זה על להבת גז זעירה. ב"סיר פלא", שזאת תבנית עגולה מאלומיניום (הס מלהזכיר) עם מכסה די הרמטי, שבמרכזה גליל חלול. ואח"כ היתה הופכת את זה בזהירות על צלחת למראה של "עוגהעוגהעוגה במעגל" וגו'. <br />אני מריירת למחשבה על "חצי משאית מייפל", שמתערבבת עם ריחות וניל. ואפשר גם גרידת לימון?חניhttps://www.blogger.com/profile/05425979458701936099noreply@blogger.com