tag:blogger.com,1999:blog-5881055699991655027.post3014554272290066033..comments2024-02-08T03:14:10.742-05:00Comments on מגלה את אמריקה: סופסוף, פודינג אורזדפנה י.http://www.blogger.com/profile/12570072369887357798noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5881055699991655027.post-55766119140502828992012-11-03T12:43:58.394-04:002012-11-03T12:43:58.394-04:00האמת שחלב שקדים בטעם וניל זה רעיון נחמד, כי גם ככה...האמת שחלב שקדים בטעם וניל זה רעיון נחמד, כי גם ככה אני מוסיפה תמצית וניל/וניל אמיתי לדייסה, אז למה לא לעשות את זה דרך החלב. לאחרונה אני מחבבת מאוד חלב שקדים וקוקוס שמוכרים כאן. הקוקוס מורגש, אבל מאוד עדין, ואני מוצאת את עצמי מתאפקת לא לשתות ליטר כל יום של הזהב הלבן הזה :)<br /><br />את דנה שלי? כי אם כן, אני זוכרת את חיבתך העזה לדייסות מיוחדות ועשירות בתוספות :)דפנה י.https://www.blogger.com/profile/12570072369887357798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5881055699991655027.post-65936891873770905082012-10-29T09:33:41.162-04:002012-10-29T09:33:41.162-04:00גם אני מחובבי הדייסות. השבוע אכלתי דייסות של קינוא...גם אני מחובבי הדייסות. השבוע אכלתי דייסות של קינואה ואורז, יחד עם פטל ובננה וסירופ מעל. אני לפעמים מגוונת עם תותים, סוכר קינמון, מייפל וכו'. <br />ניסיתי חלב שקדים לפני מס' שנים והיה ממש מוצלח. אם יש לך אפשרות לנסות עם חלב שקדים בטעם וניל - לכי על זה, השילוב נפלא.דנהnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5881055699991655027.post-37372119293093845342012-10-07T12:50:39.612-04:002012-10-07T12:50:39.612-04:00איזה יופי! אני שמחה שהכנת ויצא מוצלח. בטח שאני מכי...איזה יופי! אני שמחה שהכנת ויצא מוצלח. בטח שאני מכירה "ירח מתוק", אבל איכשהו בילדותי זה היה המעדן של אחותי ואני מעולם לא טעמתי. זה מוזר, כי אני מאוד אוהבת דייסות בכללי - סולת, קוואקר, קורנפלור. רק על זאת של האורז לא חשבתי עד לאחרונה.<br />אני אפילו מעדיפה את זה קר...<br /><br />גם אני בישלתי בערך 45 דקות וגם אצלי האורז לא התפרק. לכן, אני חושבת שאולי בפעם הבאה ארסק אותו קצת במעבד המזון לפני כן, למרות שגם ככה, זה נחמד מאוד.<br /><br />תודה על המחמאה, את מוזמנת להישאר :)דפנה י.https://www.blogger.com/profile/12570072369887357798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5881055699991655027.post-74126155113228096852012-10-07T12:45:45.100-04:002012-10-07T12:45:45.100-04:00תודה רבה על המתכון המקסים הזה!
קראתי ובספונטניות ר...תודה רבה על המתכון המקסים הזה!<br />קראתי ובספונטניות רצתי להכין. הכנתי מאורז סושי (זה מה שהיה לי) עם חלב רגיל, קצת תמצית וניל וסוכר חום. יצא מושלם!<br />בדיוק מה שהיתי צריכה. יש לי גם ילדה צליאקית - אז בכלל מתאים בדיוק.<br />מחר אוכל קר - ונראה לי שזה יהיה כמו "ירח מתוק" של גד שמכרו פעם בסופרים. מכירה?<br />בכל מקרה אני מאוד אוהבת ולא ידעתי ששכל כך קל להכין.<br />לא שטפתי את האורז לפני. בכל מקרה הוא לא התפרק בכלל. זמן הבישול היה יותר קצר מבמתכון - 45 דק' בערך.<br /><br />זו הזדמנות לומר תודה גם על הבלוג - את נשמעת מקסימה!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5881055699991655027.post-63312412831756709952012-10-07T10:04:18.642-04:002012-10-07T10:04:18.642-04:00משמח מאוד-מאוד! :)
חלק מהאורז התפרק, חלק נשאר שלם...משמח מאוד-מאוד! :)<br /><br />חלק מהאורז התפרק, חלק נשאר שלם אבל התרכך והתנפח מאוד. זה הזכיר את המרקם של מה שאכלתי בקונדיטוריה הערבית. בישלתי את הדייסה קצת פחות משעה סה"כ והיא נהייתה מאוד עמילנית, עם הרבה "ג'לי" חלב ועמילן בין הגרגירים. אני די בטוחה שאורז לסושי או ריזוטו נותן תוצאה שונה, אבל גם אורז פחות דביק מנפק תוצאה ראויה, לטעמי. למקרה שאין בבית ורוצים עכשיו-עכשיו ואין כוח, זמן או אפשרות ללכת לקנות.<br /><br />אפילו ראיתי מתכונים שהציעו לשטוף את האורז לפני הבישול ועדיין קיבלו תוצאות טובות. אבל הגרגירים יותר שומרים על צורתם. לפעמים אם שוטפים, מוסיפים קצת קורנפלור, קצת הפוך על הפוך...דפנה י.https://www.blogger.com/profile/12570072369887357798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5881055699991655027.post-52140875767481204112012-10-07T09:58:19.040-04:002012-10-07T09:58:19.040-04:00כיף לראות שהמתכון הזה משמח אנשים. במקרה אני הולך ל...כיף לראות שהמתכון הזה משמח אנשים. במקרה אני הולך להכין אותו מחר וכבר מתרגש. <br />חייב לשאול - איך יצא האורז עצמו בסוף? הוא הצליח להתפרק?<br /><br />וזה לגמרי פונדיג :)גלhttp://ptitim.comnoreply@blogger.com